Λίγα Λόγια Για Εμάς

image
image

Καλώς ήρθατε στη Θεσσαλονίκη, τη Βασίλισσα της Β. Ελλάδας, την πόλη που φημίζεται για την ιδιαίτερη γεύση ζωής που της δίνουν οι κάτοικοί της.

Τώρα η απαράμιλλη φιλοξενία της έχει να προσφέρει μια καινούρια πρόταση στους επισκέπτες και τους κατοίκους της που αναζητούν μια αξιόπιστη λύση μετακίνησης προς κάθε κατεύθυνση.

Ελάτε στην "Deal Rent a Car" για την ενοικίαση του ιδανικού σας αυτοκινήτου κι επωφεληθείτε από την άριστη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές μας!

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

 

Μα φυσικά για:

-την 20χρονη εμπειρία μας στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων,

-τις νέες, συμφέρουσες και πρωτοποριακές ιδέες

-καθώς και το νεοσύστατο ολοκαίνουριο στόλο αυτοκινήτων μας για κάθε προτίμηση των πελατών μας.

 

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουμε ανταποκρίνονται με επιτυχία στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

Είμαστε παρόντες 24/7 για να σας δώσουμε τις καλύτερες λύσεις και να εξυπηρετήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας!

Από το 2012 είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Αθηναϊκής "Kosmos Rent a Car" στη Θεσσαλονίκη. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», τον σταθμό των τραίνων και το λιμάνι. Σας προσφέρουμε καινούρια και ασφαλή αυτοκίνητα στις πιο προσιτές τιμές!

Ακόμη, επωφεληθείτε από την υπηρεσία παραλαβής και μεταφοράς σας σε οποιοδήποτε προορισμό εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 443 930 για περισσότερες πληροφορίες.

scroll up